Accesarea site-ului www.magazinudeceasuri.ro , folosirea informatiilor prezentate de catre acesta, vizitarea paginilor, cumpararea de produse si servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate www.magazinudeceasuri.ro se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte la primirea notificarilor din partea magazinudeceasuri.com,  in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

 

Pe site-ul www.magazinudeceasuri.com, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale.

 

Magazinudeceasuri.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.


Obligatiile www.magazinudeceasuri.ro se rezuma la administrarea site-ului, la pastrarea unui nivel de informare cat mai corect si la livrarea in conditiile legii a produselor prezentate pe site. Informatiile prezentate pe site sunt actualizate periodic dar exista posibilitatea aparitiei unor erori de sistem sau de functionare a site-ului, independente de vointa noastra si pentru care nu ne asumam raspunderea .

 

Serviciile firmelor de curierat rapid , cele ale Postei Romane precum si cele bancare sunt servicii adaugate serviciilor firmei noastre , iar pentru calitatea acestora nu putem fi făcuti raspunzatori . Mesajele venite din partea dvs. privind calitatea acestor servicii sunt binevenite avand menirea imbunatatirii acestora.

 

Preturile sunt actualizate periodic functie de evolutia pietei valutare si de conditiile recomandate de furnizori, iar aceste actualizari sunt efectuate fara vre-o notificare prealabila.